Doctorul Laura Coca este noul medic-şef al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie din cadrul SJU

Medicul primar Laura Coca, doctor în ştiinţe medicale, a promovat concursul organizat de SJU Suceava pentru ocuparea postului de medic-şef al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie.

Comisia de concurs a publicat rezultatele obţinute de candidatul înscris la examen, respectiv medicul Laura Coca, acesta promovând concursul cu punctajul final 338,75.

Candidatul a susţinut, luni, proiectul de management în vederea evaluării capacităţii manageriale, la care a obţinut 100 de puncte, apoi concursul a continuat marţi cu o probă scrisă, fiind notat cu 98,25 de puncte, şi o probă practică – 97,5 puncte, fiind evaluate şi rezultatele activităţii profesionale în urma unei analize – 43 de puncte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: