Trei bazine şi două plaje

 > Aşa va arata ştrandul Iţcani după investiţii de aproape 10 milioane de lei

După cum am anunţat anterior, modernizarea Ştrandului Iţcani a primit undă verde după semnarea contractului de execuţie.

Astfel, primarul Ion Lungu a relatat că urmează să fie construit un bazin principal cu suprafaţă de 1.250 mp, un bazin cu apă sărată cu suprafaţă de 250 mp şi un bazin pentru copii cu suprafaţă de 420 mp.

Pe lângă acestea, va fi amenajată o terasă pentru alimentaţie publică, pavilion administrativ, pavilion vestiare şi grupuri sanitare, pavilion de control acces, spaţiu de joacă amenajat pentru copii, spaţiu verde amenajat pentru relaxare precum şi două platforme plajă cu nisip cu o suprafaţă totală de 1.120 mp şi o platformă plajă deck cu o suprafaţă de 700 mp.

Proiectul mai include şi alimentare cu energie electrică, gaze naturale, reţele de telecomunicaţii, sistem supraveghere video, sistem sonorizare publică, reţea alimentare cu apă şi reţea canalizare.

În acest sens, miercuri dimineaţa, Ion Lungu a semnat contractul de proiectare şi execuţie a acestui proiect cu Asocierea SC ConBuvovina, SC Loial Impex SRL, Moldproiect-ASD SRL, toate din municipiul Suceava.

Valoare contract 9.575.153,06 lei fără TVA, iar perioada de realizare 24 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: