Primarul comunei Ipoteşti şi-a piedut funcţia cu un an înainte de termen

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a semnat ordinul prin care mandatul primarului PNL al comunei Ipoteşti, Augustin Sorin Tofan, încetează înainte de termen.

Prefectul a făcut acest lucru după ce a primit de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) un raport definitiv privind incompatibilitatea în care se află primarul comunei Ipoteşti.

Locul lui Sorin Tofan va fi luat de viceprimarul în funcţie, Constantin Bobu, de asemenea membru PNL.

Mirela Adomnicăi a declarat că a solicitat din partea ANI un punct de vedere pentru situaţia în care se află primarul PSD din comuna Frătăuţii Vechi, Vasile Artimon Ionesi, acesta fiind la rândul său într-o situaţie de incompatibilitate cu funcţia pe care o deţine. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: