Ion Lungu garantează că 10 ani nu se va mai interveni la podul din zona bazarului

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că podul de peste râul Suceava, care leagă centrul oraşului de cartierul Burdujeni, nu va mai avea sensurile de mers delimitate prin borduri, ci doar prin marcaje rutiere accentuate cu vopsea.

Ion Lungu a spus într-o conferinţă de presă că singurele borduri care vor mai fi montate sunt cele din preajma canalelor de scurgere.

„Am puterea să îmi mai cer încă o dată scuze sucevenilor pentru disconfortul creat în perioada aceasta din cauza traficului rutier în zona bazarului, haideţi să vedem şi partea plină a paharului. S-au făcut lucrări de calitate şi timp de 10 ani de zile de aici înainte nu vom mai avea probleme la podul acesta” a subliniat primarul.

Reamintim că lucrările au fost finalizate la finele săptămânii trecute. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: