Flăcări izbucnite la Dorneşti

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dorneşti, au intervenit sâmbătă, în jurul orelor 18.30, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dorneşti. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la casa de locuit şi la o maşină parcată în imediata apropiere, existând pericolul de propagare la o anexă gospodărească, dar şi la două locuinţe învecinate. În ciuda intervenţiei prompte şi susţinute a pompierilor, focul a transformat în scrum acoperişul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 70 mp, şi bunurile din interiorul casei (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie din lemn şi altele. Nici autoturismul nu a cunoscut o soartă mai bună, arzând în proporţie de 70%.

După stingerea flăcărilor, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din bucătăria locuinţei, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti. Pompierii au salvat anexa gospodărească şi cele două locuinţe învecinate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: