Deoarece Thermonet face reparaţiile anuale

Sucevenii nu vor avea apă caldă două săptămâni

> Avantajaţi sunt locuitorii cartierului Burdujeni, care nu vor putea face baie caldă doar 7 zile > În 2018, intervenţiile au avut loc în intervalul 3-7 septembrie, municipiul fiind lăsat fără apă caldă 5 zile

Societatea comercială Thermonet Suceava, operatorul serviciilor de transport, distribuire şi furnizare a energiei termice, anunţă locuitorii reşedinţei de judeţ despre începerea perioadei anuale de întrerupere a furnizării ape caldei menajere. „Această decizie a fost luată în vederea efectuării lucrărilor de revizii, mentenanţă şi reparaţii anuale programate, acţiuni menite să pregătească desfăşurarea în condiţii optime a furnizării de agent termic pentru sezonul de încălzire 2019-2020” informează Mugur Corlăţan, directorul general al firmei. Şeful Thermonet subliniază că, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, apa caldă nu va mai ajunge în apartamente timp de 7 zile, începând de luni 15 iulie şi până duminică 21 iulie.

În celelalte cartiere ale Sucevei, Thermonet va proceda la sistarea furnizării apei calde pentru două săptămâni, respectiv în intervalul 15 iulie – 28 iulie.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că salariaţii Thermonet SRL vor acţiona cu responsabilitate maximă pentru a ne încadra în termenele anunţate” declară directorul general Mugur Corlăţan. În 2018, intervenţiile în sistemul centralizat de termoficare au fost programate pentru intervalul 3 – 7 septembrie. Lucrările au avut în vedere, în primul rând, pompele din preajma fostei Termica, racordul punctului termic din Piaţa agroalimentară centrală a municipiului şi punctul termic Cuza Vodă 6. Reparaţii au fost prevăzute la punctele termice Cuza Vodă nr. 3, nr. 4 şi nr. 5, supuse reviziei fiind şi schimbătoarele de căldură pentru prepararea apei calde menajere din toate punctele termice de pe raza reşedinţei de judeţ.

Reamintim că Thermonet a preluat în concesiune sistemul de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic din Suceava pe data de 15 octombrie 2015, având ca acţionari, la acea dată, pe Adrem Invest Bucureşti şi Elsaco Botoşani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: