Statuia ecvestră a lui Ştefan cel Mare, vandalizată de un grup de tineri

>Viceprimarul Lucian Harşovschi: Tinerii au fost identificaţi şi vor fi sancţionaţi

 Statuia ecvestră a lui Ştefan cel Mare situată în Parcul Şipote a fost vandalizată de un grup de tineri.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a făcut publice imaginile care arată cum s-a „distrat” acest grup de tineri, pentru a atrage atenţia că astfel de acte de bravură sunt sancţionate.

„Un grup de adolescenţi a vandalizat statuia ecvestră a domnitorului Ştefan cel Mare, care se află în parcul Şipote din municipiul Suceava. Monumentul din bronz a fost restaurat anul trecut de către Primăria Suceava şi, din nefericire, acesta este al doilea act de vandalism”, a arătat Harşovschi.

El a menţionat că cei 11 tineri, din care cinci sunt minori, au fost identificaţi de Poliţia Locală şi vor plăti pentru „distracţia” lor.

„Fac publice aceste imagini pentru a conştientiza şi alţii că actele de «bravură» sunt identificate şi pedepsite!”, a subliniat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Aprodul_Purice says:

    Fix acelasi comentariu nebagat in seama:
    “Mesaj pentru domnul Harsovschi:cin’ sa fie,oare,tinerii frumosi si liberi care tocmai vandalizau monumentul ? Din ce logica,din ce umori si glande sociale izvorasc ei si cura?
    Au nu cumva,domnu’ Harsovschi,astia sunt tocmai aceia pe care ii sponsorizati dvs.,domnii Lungu,Flutur,Cusnir,Ursu,cei capacitati de Krakanici Ultrademagogul,sa se mictioneze acusica,in luna august,pe zidurile Cetatii de Scaun a Sucevei?
    Culegeti ce ati semanat,nu va mai ofuscati ca ducesa care nu gaseste closetul!”

  2. La pușcărie cu ei! Se pare ca nu au cei 7 ani de acasă, părinți, învățători, profesori nu prea au reușit sa le faca educație, 24 de ore jos la beci la IJP le va face bine.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: