Municipiul Suceava

S-au declanşat procedurile de licitaţie pentru modernizarea câtorva străzi de pământ

> Ion Lungu: Sper să putem demara în forţă lucrările în acest an

Cinci străzi de pământ din municipiul Suceava vor fi modernizate, a anunţat primarul Ion Lungu, care a menţionat că sunt declanşate procedurile de licitaţie pentru stabilirea firmelor care vor executa lucrările.

El a spus că este vorba de strada Traian Ţăranu din cartierul Obcini, de strada Ştefan Luchian şi strada Crângului din Burdujeni-sat, precum şi de străzile Micşunelelor şi Barbu Ştefănescu Delavrancea din cartierul Iţcani.

„Sperăm să facem licitaţia cât mai repede, să nu avem parte de contestaţii şi să putem demara în forţă lucrările în acest an” a declarat primarul.

Ion Lungu a mai spus că se derulează procedurile şi în vederea modernizării altor străzi, inclusiv a celor finanţate în urma participării sucevenilor la consultările privind bugetul local, cum ar fi Emil Cioran sau Iuliu Maniu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: