„Zilele elevului arhitect”

> Elevi de liceu din clasele de arhitectură şi arte vizuale din Suceava şi Botoşani expun la Uzina de Apă din Suceava

Elevi de liceu ai claselor de arhitectură şi arte vizuale din Suceava şi Botoşani vor expune lucrări în cadrul unei expoziţii care va fi vernisată luni, 27 mai, la Uzina de Apă din Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă, la iniţiativa Colegiului Director a Filialei Nord-Est a Ordinului Arhitecţilor din România şi a Sucursalei Suceava – Botoşani a Uniunii Arhitecţilor din România, la sediul comun al acestora, Uzina de Apă Suceava se va desfăşura manifestarea „Zilele elevului arhitect” 2019.

La eveniment şi-au dat concursul elevi şi profesori de la clasele de arhitectură şi arte vizuale de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava şi de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani.

Expoziţia va fi deschisă publicului până la 10 iunie a. c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: