Proaspăt căsătorit, cineastul american Quentin Tarantino a declarat că a aşteptat „fata perfectă”

Quentin Tarantino, care sugera în trecut că e prea absorbit de realizarea filmelor pentru a se gândi la căsătorie, a declarat miercuri că recenta oficializare a relaţiei sale cu artista israeliană Daniella Pick l-a făcut să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, relatează Reuters. După prezentarea la Cannes a celui mai recent film al său, „Once Upon A Time In Hollywood”, Tarantino şi membrii echipei de producţie au fost întrebaţi dacă această peliculă le-a schimbat perspectiva despre propriile vieţi şi cariere. „Pot spune sincer că bilanţul meu este diferit de cel din urmă cu trei, patru sau chiar zece ani”, a declarat Tarantino, în vârstă de 56 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă. „Tocmai m-am căsătorit, în urmă cu şase luni… N-am mai făcut niciodată asta, iar acum ştiu de ce. Aşteptam fata perfectă”, a adăugat cineastul american în prezenţa proaspetei sale soţii. Pick, în vârstă de 35 de ani, l-a însoţit pe Tarantino pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes şi joacă totodată un rol în noul său film.

Cineastul american, care a reunit pentru prima dată într-un film superstarurile hollywoodiene Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, parteneri de afiş în „Once Upon a Time in Hollywood”, cel mai aşteptat film de la Cannes 2019, a avut parte de o primire entuziastă marţi seară pe Croazetă, atât din partea fanilor, cât şi a criticilor de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: