„Ospăţ în Bucovina”

> Brunch tradiţional organizat de grupul de iniţiativă „Fundaţia Comunitară Bucovina”, în parteneriat cu Equestrian Dreams Mitocu Dragomirnei, pentru sprijinirea a zece tineri cu rezultate şcolare foarte bune

Grupul de iniţiativă „Fundaţia Comunitară Bucovina”, în parteneriat cu Equestrian Dreams Mitocu Dragomirnei, anunţă organizarea, duminică, a unui brunch tradiţional, denumit „Ospăţ în Bucovina”, dedicat petrecerii timpului liber într-un mod inedit, ce are ca scop sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la şcoală”.

Potrivit organizatorilor, proiectul îşi propune sprijinirea a zece tineri cu rezultate şcolare remarcabile care „să îşi depăşească condiţia modestă de acasă şi să cucerească lumea”.

„Evenimentul «Ospăţ în Bucovina» este propunerea membrilor fundaţiei de a petrece timpul liber în cel mai plăcut mod” precizează organizatorii, care adaugă că participanţii vor avea la dispoziţie preparate tradiţional bucovinene, vin, bere locală şi suc de mere pentru copii. Totodată, copiii vor putea participa la activităţi creative prin joc, dar şi în cadrul atelierelor de pictură, evenimentul având incluse şi momente muzicale.

„Ospăţ în Bucovina” va avea loc duminică, începând cu ora 15, iar locaţia pitorească este asigurată de Equestrian Dreams.

„Intrarea la eveniment este asigurată de plata unei donaţii minime în valoare de 50 de lei pentru un adult şi un copil cu vârsta de 10 ani. Pentru copii cu vârsta peste 10 ani, însoţiţi de un părinte, se adaugă 10 lei la donaţia minimă” menţionează organizatorii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: