Percheziţii desfăşurate de poliţişti într-un dosar privind contrabanda de ţigări de provenienţă extracomunitară

Poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare, în ziua de 21 mai a.c., şase mandate de percheziţie domiciliară în cadrul unui dosar penal aflat în lucru. Dintre percheziţii, patru s-au efectuat pe raza judeţului Suceava, iar două pe raza judeţului Bacău, fiind vizate diferite locaţii folosite pentru depozitarea ţigărilor de contrabandă de provenienţă extracomunitară.

IPJ Suceava precizează că cele 720 de pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară identificate cu ocazia percheziţiilor au fost indisponibilizate, urmând ca, pentru această cantitate, cât şi pentru ţigările de contrabandă capturate pe timpul monitorizării, să fie calculate sumele cu care a fost prejudiciat bugetul consolidat al statului, în vederea aplicării măsurilor asigurătorii.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 41 de ani din judeţul Bacău, el fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Aflăm că poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, continuă cercetările „în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţilor infracţionale, precum şi pentru tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate”. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: