Peste 7000 de vizitatori la „Noaptea muzeelor” din Suceava

> Cei mai mulţi au intrat la Muzeul de Istorie şi Cetatea de Scaun

Peste 7000 de persoane au vizitat, sâmbătă, cu ocazia „Nopţii muzeelor”, obiectivele Muzeului Bucovinei, iar aproape două treimi dintre acestea au vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei şi Muzeul de Istorie.

Potrivit unei statistici întocmite de instituţie, la evenimentul „Noaptea muzeelor” au participat peste 7000 de vizitatori, cu 2000 mai puţini decât la ediţia din 2018.

Astfel, la Muzeul de Istorie, unde a fost şi un concert Mike Godoroja, au fost 2.324 vizitatori, la Cetatea de Scaun a Sucevei – 1.862 vizitatori, la Muzeul Satului Bucovinean – 520 vizitatori, la Hanul Domnesc – 1.012 vizitatori şi la Muzeul de Ştiinţele Naturii – 1.700 vizitatori.

Reamintim că Muzeul Bucovinei împreună cu Muzeul de Artă „Ion Irimescu“, Muzeul „Mihail Sadoveanu”, Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” şi Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni au organizat „Noaptea muzeelor” în duplex Suceava – Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: