Cu bani de la stat, în judeţul nostru

O singură cerere pentru împăduriri

> Valoarea publică estimată a cererii este de circa 50.000 de euro, ea fiind modificată prin „completarea cererii de plată nr. 44 din 17 noiembrie 2017, cu solicitarea decontării şi a operaţiunii de împrejmuire a pădurii”

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava anunţă prelungirea sesiunilor de depunere a cererilor de plată pentru schemele de ajutor de stat aferente măsurilor Măsurii 8 şi Măsurii 15 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020. Este vorba despre submăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” şi de submăsura 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu”, prelungirea întinzându-se, fără penalizare, până pe 14 iunie, inclusiv. În 2017, în cadrul măsurii „Sprijin pentru împădurirea şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, submăsura „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, la Serviciul „Măsuri specifice” al Centrului Judeţean APIA s-a depus o singură cerere. Valoarea publică estimată a acesteia este de 47.998,87 de euro, ea fiind modificată prin „completarea cererii de plată nr. 44 din 17 noiembrie 2017, cu solicitarea decontării şi a operaţiunii de împrejmuire a pădurii”, aşa cum precizează o informare a instituţiei. „Beneficiarii pot depune cereri de plată, respectiv formulare de modificare a cererilor de plată, până la data de 9 iulie 2019 inclusiv, cu aplicarea unei reduceri de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă cererea de plată, respectiv formularul de modificare a cererii de plată, ar fi fost depus până la data de 14 iunie 2019 inclusiv” se arată în comunicatul de presă al APIA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: