De la Frasin

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, anunţă că CEC va deschide birouri în ţări unde trăiesc comunităţi importante de români

> Astfel, ei vor fi ajutaţi să transfere sume de bani către cei de acasă fără comision

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, marţi, de la Frasin, că CEC Bank va deschide în curând birouri în ţări unde trăiesc comunităţi importante de români, pentru a veni în sprijinul celor care vor să transfere bani acasă.

„S-a discutat despre un mecanism de transfer al fondurilor pe care românii care sunt plecaţi în afara ţării le trimit către ţară” a spus ministrul.

El a explicat că prin intermediul CEC Bank se va lansa un pachet de măsuri pentru deschiderea de birouri CEC în afara ţării, unde trăiesc comunităţi importante de români, iar aceştia, dacă doresc, să-şi poată deschide în mod mai facil conturi, să folosească aceste birouri de transfer de fonduri către ţară fără comisioane.

„Asta este important, să nu mai plătească acele comisioane pentru a transfera anumite sume de bani către cei dragi de acasă” a spus ministrul.

El a mai declarat că vor urma şi alte măsuri în sprijinul românilor din străinătate.

„Urmează şi alte măsuri pe care le aşteaptă de foarte mulţi ani românii care trăiesc în afara ţării şi partea care ne bucură este că la final de mai-iunie, acest lucru se va concretiza, să fie un sprijin pentru cei care au decis pentru motive obiective, şi sperăm noi, temporare, să fie departe de cei dragi de acasă” a spus Teodorovici. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: