Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu

Nici aşchia pesedistă nu sare departe de trunchi

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a apreciat că preşedintele organizaţiei Suceava a Pro România, Cătălin Nechifor încearcă, în ultima perioadă, prin prezentarea diferitelor proiecte pe care le-a implementat în judeţ în perioada 2012-2016, să acopere că în guvernarea Victor Ponta nu s-a făcut nimic.

Vă prezentăm integral poziţia exprimată de senatorul Daniel Cadariu. (N.B.)

„Asistăm în ultimele zile la o penibilă încercare a unei aşchii desprinse din PSD de a duce în eroare locuitorii judeţului Suceava. O persoană care în perioada de tristă amintire 2012-2016 a făcut mai degrabă #nimic pentru acest judeţ, fiind braţ la braţ cu şeful şi prietenul său, premierul PSD din acea vreme.

Ieşirile din ultima vreme, mai dese taman în perioada campaniei electorale, seamănă cu pozatul din tufişuri spre a surprinde pe cineva. Nu este în trendul vremurilor. Nici radarele nu mai pot fi ascunse. Vedem aşadar scenete cu un personaj care se cocoaţă ba pe Spital, ba pe Aeroport sau pe Cetate, pe DJ-uri sau la gropile de gunoi, la veceurile din fundul curţii, doar-doar oamenii vor uita că şi guvernul lui, ca toate guvernele PSD, nu au făcut nimic pentru judeţul Suceava.

Poate că măcar după campania electorala va avea decenţa să recunoască dezastrul lăsat de o administraţie pesedistă judeţeană şi naţională.

Da, avem aeroport modernizat! Un proiect datorat administraţiei de dreapta, întârziat ani de zile de PSD, până ce Aeroportul Suceava „a pierdut trenul” iar Iaşul a beneficiat, atrăgând companii de zbor pe aeroportul lor. Niciun sprijin de la guvernul PSD pentru Aeroport, judeţul fiind obligat să împrumute bani pentru a se dezvolta.

Trebuie să ştie sucevenii cine a cedat în faţa Iaşului la proiectul modernizării drumurilor judeţene de pe axa Suceava-Iaşi, CJ Iaşi fiind acceptat lider pe întregul proiect, lucru care nu s-a întâmplat şi în cazul altor proiecte din regiune, fiecare judeţ având de la început posibilitatea să gestioneze proiectul. A trebuit să aşteptăm proiectul de la Iaşi, documentaţia venind cu întârziere. Plus că la acest proiect guvernul PSD a făcut un ghid necorelat cu legislaţia! Un proiect încâlcit, aşadar.

Întârzieri nepermise, blocare de proiecte, o caracteristică a guvernării PSD care dintotdeauna a ignorat şi izolat judeţul Suceava, condamnându-l la subdezvoltare.

Aşa au făcut şi cu centura Sucevei, unde nu au vrut să finalizeze investiţia ani de zile deşi mai rămăsese de făcut mai puţin de 20%.

Ne-a lăsat proiecte încâlcite, un morman de metri cubi de studii de fezabilitate.

Azi, PSD şi o aşchie sărită din trunchiul său vin să ne spună aberaţii, cocoţaţi pe realizări care nu le aparţin, fugind de mizeriile lăsate la tot pasul.

Ce treabă au ei cu UPU, sau cu Cetatea, sau Aeroportul? Mai bine ar vorbi despre povara pusă pe umerii judeţului prin acel dezastros “Utilităţi şi Mediu“ care a nenorocit judeţul, sau de întârzierile la Centură, de problemele lăsate în gestionarea deşeurilor. Toaletele din fundul curţii tot ale lor sunt.

Toate acestea dau un miros neplăcut, dar ei nu par a fi deranjaţi pentru că stau cocoţaţi pe realizări care nu le aparţin.

Aşa cum nu au putut dezinforma populaţia judeţului Suceava în vara lui 2016, aşa va fi şi în 26 mai şi de aici în colo. Şi de aici în colo pentru că se ştie aşchia nu sare departe de trunchi chiar dacă umblă cu cioara vopsită”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: