Ţigări de 140.000 lei lăsate în aşteptare de contrabandişti

La finele săptămânii, lucrătorii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, pe timpul misiunilor de supraveghere şi control la frontiera de stat, au descoperit în apropierea graniţei de nord a judeţului mai multe colete cu ţigări. Ascunse în vegetaţia din zonă, ele aşteptau să fie preluate de cărăuşi. În urma inventarierii a rezultat că era vorba despre produse din tutun de provenienţă extracomunitară în valoare de 140.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Şi colegii sucevenilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au reuşit capturarea unui transport asemănător valoric după ce, pe direcţia comunei Bocicoiu Mare, judeţul Maramureş, au observat mai multe persoane care transportau, în spate, de la frontiera de stat către interiorul ţării, spre un autoturism, mai multe colete voluminoase. La vederea oamenilor legii, contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit sărind în apa râului Tisa şi întorcându-se înot pe teritoriul satului vecin. La faţa locului au fost descoperite 24 de baxuri cu ţigări, precum şi un autoturism abandonat, marca Volkswagen, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 140.000 lei, şi maşina au fost confiscate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: