La USV

Întâlnire cu jurnalista Sanda Nicola

Jurnalista Sanda Nicola se întâlneşte cu studenţii suceveni, în data de 17 mai, de la ora 15, la Book Cafe, în cadrul Festivalului Zile şi Nopţi Studenţeşti 2019.

 „Jurnalista Sanda Nicola este omul care a avut curajul să-şi urmeze visul încă de când era în liceu. La vârsta de 18 ani, a câştigat un concurs pentru postul de reporter la ProTv. Un an mai târziu, aceasta a fost acceptată la BBC School. A absolvit şi o facultate în Marea Britanie. Jurnalista şi-a pus viaţa pe hârtie în volumul «Carte de identitate». Vă invităm să o cunoaşteţi şi să aflaţi care sunt mărcile jurnalismului de calitate” arată organizatorii. (CRISTINA ADELINA CIOBANU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: