Gheorghe Flutur a inspectat lucrările la drumul spre Mănăstirea Humorului

> Continuăm reparaţiile pe drumurile judeţene; 20 de echipe acţionează în diferite zone ale judeţului, a transmis şeful administraţiei judeţene

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că se continuă lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene.

El a inspectat, ieri, lucrările care se execută spre Mănăstirea Humorului, unde se toarnă un covor asfaltic.

„Vremea nu a fost favorabilă, am avut şi temperaturi negative în zona de munte. Continuăm şi în această săptămână lucrările de reparaţii la drumurile judeţene. Sunt 20 de echipe care acţionează în diferite zone ale judeţului” a spus preşedintele CJ.

El a informat că s-au început reparaţiile în zona de şes a judeţului imediat ce timpul a permis şi se continuă în zona de munte pe măsură ce condiţiile meteo permit.

„Prioritate au avut drumurile judeţene de pe traseul turiştilor către mănăstirile din judeţ. Am adus şi trei maşini de mare capacitate, care pregătesc şi plombează carosabilul. Imediat după Sfintele Sărbători de Paşte vom face lucrări de reparaţii la drumurile judeţene din Slatina, Hârtop, Vultureşti şi Boroaia” a precizat Flutur.

El a mai spus că au fost începute lucrările la drumul Panaci – Glodu, cu finanţare prin PNDL, iar de câteva zile a fost scos la licitaţie drumul Frasin – Stulpicani – Ostra – Broşteni, pentru care a fost făcut un împrumut de 52 milioane de lei.

„Tot în această zonă am alocat fonduri pentru drumul Stulpicani – Gemenea – Slătioara, către Codrii Seculari” a spus Flutur.

El a subliniat că se lucrează acum de la Panaci, la Vama, la Frumosu, la Vatra Moldoviţei, la Moldoviţa, la Mănăstirea Humorului, unde se toarnă covor asfaltic, se lucrează la Mălini, Slatina, la Dolhasca în zona Budeni şi la Liteni.

„Zona Bosanci – Ipoteşti s-a finalizat şi s-au început lucrările pe ruta Rădăuţi – Frătăuţii Vechi – Frătăuţii Noi – Bilca – Straja şi pregătim covoare asfaltice pe zona Straja – Brodina – Ulma şi pentru Şcheia. Nu toate vor fi gata până de Paşte, dar important este că firmele s-au mobilizat şi încercăm în cea mai mare parte să rezolvăm să se circule în condiţii normale” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: