Expoziţia „Personaje legendare şi scene de istorie prin ochi de copil”, la vernisajul etapei naţionale

Vernisajul expoziţiei „Personaje legendare şi scene de istorie prin ochi de copil”, organizat în cadrul Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari „Penelul Fermecat”, ediţia a XIV-a, etapa naţională, are loc astăzi, ora 12.00, la Muzeul Bucovinei Suceava.

Expoziţia cuprinde 232 lucrări ale preşcolarilor cu vârste cuprinse între 4-6 ani, din grupele mijlocie şi mare, din judeţul Suceava, Teleorman, Botoşani, Mureş şi Cluj, structurate în 4 secţiuni: desen/pictură -134 lucrări, grafică – 43 lucrări, modelaj – 39 lucrări, mozaic – 16 lucrări. Juriul a acordat 265 de premii, pe secţiuni şi pe grupe de vârstă.

„Festivitatea de premiere a celor mai bune exponate va avea loc în mod festiv, cu participarea micilor «pictori», împreună cu părinţii şi cadrele didactice îndrumătoare, în sala de conferinţe a Muzeului Bucovinei Suceava”, după cum ne-a declarat dna prof. Maria Matei, director al G.P.P. „Gulliver” Suceava şi membru al echipei de organizare, care a ţinut să completeze că toţi cei ce doresc să vadă rezultatele muncii micilor artişti sunt aşteptaţi cu drag la vernisajul anunţat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: