Primul loc de joacă din Suceava cu gard de protecţie şi camere de luat vederi va fi amenajat pe strada Amurgului

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: Au fost date în folosinţă alte opt locuri de joacă modernizate şi mai avem încă zece bugetate pentru acest an

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, marţi, că primul loc de joacă din municipiu cu gard de protecţie şi camere de luat vederi va fi amenajat pe strada Amurgului.

El a spus că în municipiul Suceava au fost date în folosinţă alte opt locuri de joacă moderne, cu echipamente noi şi covor cauciucat.

În plus, s-a semnat contractul pentru un nou loc de joacă care va fi pe strada Amurgului, cu o suprafaţă de 660 mp, iar la cererea cetăţenilor din zonă, va fi primul loc de joacă protejat cu gard de protecţie şi camere de luat vederi.

„Nu ne oprim aici! Încă zece locuri de joacă sunt bugetate pentru anul 2019” a spus viceprimarul.

El a arătat că locaţiile locurilor de joacă modernizate sunt pe str. Mesteacănului de 195 mp, str. Amurgului nr.1 – 100 mp, str. Lalelelor – 100 mp, str. Samoil Isopescu nr. 21 – 100 mp, intersecţia str. Plevnei cu str. Cuza Vodă – 195 mp, str. Eroilor nr. 44 M – 42 mp, str. Mărăşeşti – Miron Costin – 42 mp şi str. Mărăşeşti nr.12 – 100 mp. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: