PSD Suceava anunţă că alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene se vor desfăşura joi, la Dumbrăveni

> Sunt aşteptaţi să participe Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu

PSD Suceava a anunţat, ieri, printr-un comunicat de presă, că alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene se vor desfăşura joi, la Centrul cultural „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni.

La Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Social Democrat sunt aşteptaţi să participe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi secretarul general Codrin Ştefănescu, au declarat surse din partid.

Totodată, ar urma să fie organizat şi un miting electoral.

Organizaţia PSD Suceava are conducere interimară din iunie 2016, când preşedintele ales al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a fost demis pentru că organizaţia nu a obţinut un rezultat în alegerile locale pentru a putea câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Preşedintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, şi-a anunţat, tot la Dumbrăveni, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: