Duminică, la Auditorium Joseph Schimdt al USV

Music Star 2019

> La concurs sunt aşteptaţi atât elevi ai CN „Petru Rareş”, cât şi studenţi ai USV

 Duminică, 24 martie a.c., ora 18, la sala Auditorium Joseph Schmidt din Suceava va avea loc cea de a IX-a ediţie a concursului Music Star, iniţiat şi coordonat de profesorul de educaţie muzicală Cristian Doboş, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava.

Music Star este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava şi studenţilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare”.

Potrivit regulamentului, după ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă (românească sau din repertoriul internaţional) sau o compoziţie proprie.

Lupta pentru premiile în valoare totală de peste 3000 de lei, oferite de sponsorul concursului, se dă anul acesta pe două secţiuni: una pentru elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” şi alta pentru studenţii suceveni.

Cristian Doboş a precizat că se mai oferă premiul de popularitate, premiul de compoziţie, premiul pentru cel mai bun instrumentist şi trofeul Music Star pentru cea mai bună reprezentaţie din concurs. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI