Procurori suceveni au manifestat în tăcere în faţa sediului parchetelor din Suceava

> Ei cer abrogarea imediată a OUG 7/2019 şi consideră că discuţiile cu reprezentanţi ai Guvernului nu au avut efectele scontate

Procurori din parchetele locale Suceava, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au participat, ieri, la un protest în tăcere la intrarea în sediul parchetelor sucevene.

Ei aveau pancarte pe care erau înscrise câteva mesaje-cheie, precum „Constituţie”, „Independenţă”, „Stat de drept”, pentru a transmite nemulţumirea lor faţă de modificarea legilor justiţiei.

Procurorii protestatari au evitat să facă declaraţii, menţionând că tot ceea ce au de transmis se află în comunicatul de presă transmis în cursul zilei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI