Încă din ziua lansării sale

Filmul „Oh, Ramona”, un succes în cinematografele din ţară

>  Filmul este realizat după un roman autobiografic al suceveanului Andrei Ciobanu, care este, de altfel, şi semnatarul scenariului

 Sute de oameni au văzut filmul „Oh Ramona”, în prima zi, în cinematografele din ţară. Concluzia, o comedie de recomandat prietenilor, deoarece îţi spune, cu mult umor şi pe înţelesul tuturor generaţiilor, povestea tinerilor de azi, transmite Mediafax.

Cluj-Napoca. Forofotă mare înainte de film. Peste 100 de oameni au venit în prima seară să vadă producţia la unul dintre cinematografele din oraş. Cei mai mulţi ştiu de „Oh, Ramona” din mediul online sau pentru că au citit cărţile lui Andrei Ciobanu.

Printre cei prezenţi, foarte mulţi tineri: „Am citit şi primul volum, şi al doilea şi mi-a plăcut foarte mult şi abia am aşteptat să vin la film”.

„Păi am văzut traillerul şi mulţi prieteni au citit cartea.”

„Am văzut când am fost data trecută la un film, am văzut traillerul.”

Situaţia este asemănătoare la cinematografele din Ploieşti sau Timişoara. Unii spun că se regăsesc în personaje, alţii recunosc faptul că au fost prinşi în triunghiuri amoroase.

Şi toţi recomandă filmul: „Mi-au plăcut foarte mult că cunosc actorii şi că nu mă aşteptam să vorbească engleză şi că a fost foarte multă comedie”.

„Da, pentru că în sfârşit la noi în ţară se face lucru frumos şi e o comedie foarte bună, care se apropie de cele americane cât de cât.”

„Cred că trecerile de la o persoană la alta cel mai mult şi personajele foarte bine alese” spune un alt spectator.

„Mi-a plăcut atitudinea fiecărui personaj, fiecare a avut o atitudine aparte şi asta a fost foarte interesant.”

Cât priveşte o recomandare a filmului pentru prieteni: „E un film palpitant”.

„Mesajul în primul rând, mesajul care îl transmite în primul rând părinţilor şi în al doilea rând tinerilor, faptul că este viaţa adolescentului din secolul 21 pe care noi, ca  părinţi, încercăm să o înţelegem şi este singurul fel de a-l înţelege, prin a trăi puţin din ceea ce trăiesc ei în ziua de astăzi” susţine un spectator.

„Da, l-aş recomanda şi mi-a plăcut foarte mult că toate scenele au fost… scenele pasionale au fost foarte comice şi foarte drăguţ interzise, să spunem aşa. Şi chiar mă aşteptam după ce am citit cartea, mă aşteptam ca filmul să fie un pic chiar spre porno, dar a fost super ok şi asta chiar m-a încântat, nu aş fi vrut să văd, oricum, scenele alea.”

„Sincer, mi se pare cel mai amuzant film pe care l-am văzut vreodată şi chiar e foarte bine făcut şi actorii sunt foarte grozavi şi joacă foarte bine” spune un timişorean.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu (originar din Suceava – n.red.), care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor „Selfie” şi „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor, transmite Mediafax.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: