Şeful ISJ Suceava, Gheorghe Lazăr, mesaj pentru olimpicii suceveni:

Ţara noastră nu se poate dezvolta decât prin inteligenţă

…Şi trebuie să facem toate eforturile astfel încât să ne pregătim pentru viitor, un viitor care nu este atât de sigur

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat, ieri, la festivitatea de premiere a olimpicilor suceveni, că salută iniţiativa CJ Suceava de a aloca bani pentru premierea elevilor şi profesorilor care aduc plus valoare pentru învăţământul sucevean.

Prezent la această festivitate, şeful ISJ Suceava a arătat că tinerii trebuie să-şi făurească viitorul încă de pe băncile şcolii.

„Important este că ţara noastră nu se poate dezvolta decât prin inteligenţă şi trebuie să facem toate eforturile astfel încât să ne pregătim pentru viitor, un viitor care nu este atât de sigur” a spus Lazăr.

El a arătat că viitorul este nesigur şi a amintit că în anii 2008 – 2009 a început o criză, iar acum suntem într-o perioadă în care România se dezvoltă.

„Nu ştim ce ne va pregăti viitorul. De aceea, trebuie să ne pregătim serios pentru ceea ce va urma şi în primul rând trebuie să înţelegem că trebuie să ne adaptăm timpurilor care vin” a spus şeful ISJ Suceava.

Gheorghe Lazăr a precizat că tehnologia de informatică s-a schimbat, că şi sistemul de educaţie trebuie să se schimbe şi că rezultatul trebuie să fie cel pe care cei din sală, olimpicii, şi-l doresc pentru viitor.

„Ceea ce visaţi şi ceea ce doriţi să ajungeţi în viitor este foarte important pentru fiecare dintre voi, copii, pentru fiecare elev din judeţul Suceava şi din ţară, pentru că viitorul trebuie făurit pe băncile şcolilor” a conchis Gheorghe Lazăr. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: