În 2018

Încasări de peste 660.000 de lei din parcările cu plată din municipiul Suceava

> O treime au fost realizate la parcarea de la Complexul Comercial Bucovina > Harşovschi: Din acest an plata se va putea face şi prin sms, card bancar sau aplicaţie smart

 Primăria Suceava a realizat în cursul anului 2018 încasări de peste 660.000 de lei din parcările cu plată din municipiu, din care o treime doar la parcarea cu plată de la Complexul Comercial Bucovina, în condiţiile în care în anul 2015, când nu erau instalate parcometre, s-au încasat circa 37.000 de lei.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a arătat, marţi, că Primăria Municipiului Suceava administrează mai multe parcări cu plată în care funcţionează sistemul de autotaxare, respectiv parcarea de la Piaţa Centrală, parcarea de la magazinul, respectiv hotelul Bucovina, parcarea de pe str. Ştefan cel Mare şi cele două parcări subterane.

Potrivit lui, în anul 2018 au fost încasări de 662.577 lei, faţă de anul 2017, cand s-au încasat 359.989 lei. Cea mai solicitată parcare este cea de la magazinul Bucovina, de unde s-au încasat 179.971 lei.

El arată că în anul 2015, când nu erau instalate încă parcometre, au fost tăiate chitanţe care au însumat 36.892 lei.

„Imediat după aprobarea bugetului pentru anul 2019, plata parcării se va putea efectua prin sms, cu card bancar sau cu ajutorul unei aplicaţii smart” a anunţat viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. GhilgamesCM says:

    Cred ca ar fi cazul sa stim cum sunt gestionati acest bani ,findca Suceava nu se prea vede ca ar fi prea bine gospodarita.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: