Cei şapte primari din Asociaţia „Moldova se dezvoltă” s-au întâlnit la Iaşi

> Ion Lungu: Am căzut de acord asupra proiectelor de statut, act constitutiv şi de model de HCL

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, după o întâlnire cu iniţiatorii Asociaţiei „Moldova se dezvoltă”, care s-a desfăşurat la Iaşi, că cei şapte primari au convenit asupra principalelor documente care vor sta la baza înfiinţării asociaţiei.

„Am căzut de acord cu proiectul statutului, actului constitutiv şi modelului hotărârii de consiliu local” a spus Lungu.

Primarul a explicat că după înregistrarea denumirii la Ministerul Justiţiei se vor propune, în consiliile locale, proiectele de hotărâre pentru aprobarea aderării la asociaţie, aprobarea statutului şi cea a actului constitutiv.

„Ne dorim ca până cel târziu la sfârşitul acestui trimestru să fim funcţionali din punct de vedere juridic” a spus Ion Lungu.

Primarii din municipiile Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Roman, Botoşani, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei au semnat, la 17 decembrie 2018, la sediul Primăriei Suceava, un acord-cadru pentru înfiinţarea Asociaţiei „Moldova se dezvoltă”. Obiectivul principal al acestei asociaţii este dezvoltarea regiunii prin realizarea în comun a unor proiecte de investiţii în infrastructură şi economie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: