Municipiul Suceava

Drumarii asfaltează iarna gropile folosind butelii cu arzător

Drumarii asfaltează străzile din Suceava, unde au apărut gropi în carosabil, folosind butelii cu arzător. Reprezentanţii Primăriei oraşului au declarat, luni, pentru corespondentul Mediafax, că au apărut multe gropi şi este normal să fie plombate.

Primăria Suceava are un contract pentru întreţinerea drumurilor cu o societate, care, luni, şi-a scos muncitorii la treabă pentru a turna asfalt în gropile apărute în ultima perioadă, din cauza materialelor antiderapante.

Pentru că este frig, muncitorii lucrează cu butelii pe gaz şi arzătoare, cu ajutorul cărora încălzesc şi usucă gropile în care toarnă, apoi, asfalt „la rece”.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, spune că nu a avut de ales şi a cerut firmei să intervină pentru plombarea gropilor apărute în carosabil, pentru că acestea pot deveni periculoase. În primăvară, carosabilul va fi, oricum, refăcut.

„Sunt lucrări de asfaltare la rece care se fac peste tot. Vremea a permis efectuarea acestor lucrări, iar muncitorii firmei au ieşit să astupe gropile din carosabil pentru că nu avem ce face. Au apărut foarte multe şi este nevoie să le plombăm. Asfaltarea la rece se face dacă nu plouă şi gropile trebuie să fie uscate. Acestea vor ţine până în primăvară, când vremea permite efectuarea de reperaţii la carosabil” a declarat, pentru corespondentul Mediafax, viceprimarul Lucian Harşovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: