Televizoare, aparate de aer condiţionat şi jucării donate Secţiei de Pediatrie a SJU Suceava de către SC Ambro SA

Medicul-şef al Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Elena Tătăranu, a declarat, joi, că mai multe televizoare, aparate de aer condiţionat, măsuţe, postere cu personaje din desene animate şi foarte multe jucării au fost donate secţiei de către SC Ambro SA începând cu perioada sărbătorilor de iarnă.

Ea a spus că cele 27 de televizoare donate urmează să fie instalate în saloane, iar cele nouă aparate de aer condiţionat vor fi amplasate doar în saloanele situate la etajul 9 al clădirii spitalului şi vor fi instalate atunci când vremea se va încălzi.

Medicul pediatru Elena Tătăranu a mulţumit conducerii SC Ambro SA pentru donaţie, subliniind că aceste noi dotări, pe lângă cele deja existente, vor contribui la crearea unui mediu mai prietenos pentru copiii internaţi în Secţia de Pediatrie, care vor avea posibilitatea să vizioneze desene animate la televizoarele din saloane şi să se joace cu noile jucării. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: