Medicul Liliana Grădinariu rămâne director executiv al DSP Suceava până în luna iulie

 Medicul Liliana Grădinariu va rămâne director executiv interimar al DSP Suceava până la începutul lunii iulie 2019, a decis ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Potrivit DSP Suceava, ministrul Sănătăţii a emis, vineri, un ordin privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executiv la Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava de către doamna Liliana Ioana Grădinariu, de la data de 07.01.2019 până la data de 06.07.2019, inclusiv.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a emis, în 14 noiembrie 2018, ordinul prin care i se deleagă Lilianei Grădinariu atribuţiile specifice postului de director executiv al DSP Suceava.

Perioada de interimat va fi asigurată până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei prin organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2019, se arată în document.

Grădinariu a precizat atunci că nu intenţionează să se înscrie la concursul care va fi organizat pentru ocuparea funcţiei vacante şi că a acceptat să preia funcţia cu delegaţie pentru ca instituţia să funcţioneze.

„Colegii mei sunt competenţi, fiecare ştie ce are de făcut, dar procedura trebuie avizată, cineva trebuie să semneze actele. Colegii au insistat să accept delegarea atribuţiilor”, spunea atunci Liliana Grădinaru.

DSP Suceava a rămas fără conducere executivă după ce Cătălina Zorescu, director adjunct al DSP Suceava, care asigura interimatul funcţiei de director executiv, a renunţat la această funcţie pentru a prelua, de la 1 noiembrie 2018, un post de medic primar epidemiologie cu normă întreagă în Compartimentul Supraveghere Epidemiologică şi Control Boli Transmisibile, după ce a promovat concursul organizat pentru acest post.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: