O descoperire incredibilă la Câmpulung Moldovenesc

O descoperire uimitoare – facută recent  în luna mai pe coasta muntoasă a Rarăului (comună din Câmpulung Moldovenesc în Bucovina) – a facut ca mai mulți savanți să-și pună întrebarea: și dacă piticii chiar ar exista ?

La bază, investigațiile duse  vizau evidența  mușchilor și lichenilor, pădurile noastre bogate ale Bucovinei  conținând o mare diversitate din acestea. În cursul unei altfel de expediții, ei au pătruns în străfundul pădurii descoperind astfel un buștean cu o formă stranie de balaur ieșind drept  din pământ.

Atribuind această bizarerie ghidușiilor naturii, cercetătorii îi dădură puțină atenție  înainte de examinarea lichenilor și a pământului, prezente la picioarele acestui straniu buștean, care părea tropăit de niște animăluțe caraghioase…

După o expertiză riguroasă, nicio urmă nu corespundea cu cele ale unui animal cunoscut; iar și mai straniu e faptul că mulajele efectuate dezvăluiau mici forme de pași identici cu cele ale unui umanoid !

Ca să afle dacă era vorba de vreo farsă, poliția științifică din Iași a mers la fața locului în cea mai mare discreție. Până în ziua de azi – și asta în pofida insistențelor noastre pe lângă diverse autorități vizate – nicio informație nu ne-a fost comunicată. Ni s-a sugerat chiar să anchetăm asupra unor subiecte mai serioase…

După ce ne-a fost divulgat locul descoperirii de către unul din informatorii noștri, am putut fotografia zona al cărui perimetru a fost izolat.  De ce atât mister pentru ceea ce pare a fi o glumă copilărească pe care abia îți vine s-o crezi ?

Conform aceluiași informator, prezența  OFM-uri (oameni foarte mici, niște  pitici, într-un fel!) a fost evidențiată prin observarea directă a urmelor de activitate, precum și prin analiza ADN-ului. De altfel, a mai fost  descoperit și începutul unui sistem complex de galerii foarte sofisticate,asupra cărora s-a inițiat o cartografiere cu camere minituarizate.

Și povestea nu se încheie aici ! Un prim raport, clasat „ultra-secret” ar fi fost emis și copii securizate au fost transmise la diverse organisme științifice internaționale, dintre care Institutul de antropologie umanoidă din Kiev pare să fi tratat și cazuri similare.

I-am pus întrebarea lui Eric Sirieix care a scris mai multe cronici despre populația piticilor, care este și autorul seriei de povești  „Aventurile lui Tuku-Riku, micul ursuleț din Bucovina”.

Dumnealui ne confirmă  faptul că cercetările documentare pe care el le-a realizat  pentru a scrie lucrările sale l-au condus spre  un oraș secret, numit Piticburg a cărei localizare e situată foarte probabil prin regiunea muntoasă a Rarăului.

Și mai tulburător e faptul că acest buștean cu forma unui balaur ar putea fi unul din accesele secundare spre Piticburg. Un labirint foarte complex, protejat de o mulțime de  „porți magice” pe care doar piticii le pot trece.

 Astfel, toate acestea duc la confirmarea faptului că piticii chiar există, ei datând de mai multe mii de ani.

Nu este deci deloc o întâmplare faptul că de mai mult de cincizeci de ani această regiune strânge tot mai multe mărturii despre aceste mici ființe misterioase și poznașe, foarte discrete și care nu manifestă niciun fel de agresivitate – ba din contra – pentru frații lor mai mari, uriașii pe care ei îi întâlnesc adeseori cu totul întâmplător pe vreun drum  în povârniș.

* Din măsuri de securitate, nu putem cita autorul acestor rânduri.

Notă: acest articol este o ficțiune cu caracter publicitar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: