Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a fost modernizat şi reabilitat

> Managerul Cătălin Săndulescu: Investiţia s-a făcut din fonduri proprii > Inaugurarea şi sfinţirea se vor desfăşura luni

Managerul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, medicul Cătălin Săndulescu, a declarat, joi, pentru NewsBucovina, că lucrările de modernizare şi reabilitare care au fost efectuate la Compartimentul de Primiri Urgenţe s-au finalizat, iar în cursul zilei de luni spaţiul respectiv va fi dat oficial în folosinţă.

El a spus că pentru realizarea lucrărilor au fost alocate 200.000 de lei din fondurile proprii ale spitalului.

Medicul câmpulungean a precizat că a fost reabilitat spaţiul interior al CPU cu parchet special desfăşurării activităţilor medicale, a fost montat tapet antibacterian pe pereţi, tavanul a fost vopsit cu var cu ioni de argint, antiseptic, a fost realizată instalaţia electrică nouă şi au fost instalate corpuri de iluminat noi, a fost refăcută instalaţia de oxigen medical şi de aer comprimat şi au fost montate console speciale tip ATI sau Urgenţe cu prize pentru instalaţiile de oxigen şi aer comprimat, precum şi lămpi de consultaţie pentru fiecare pat.

Săndulescu a menţionat că spaţiul CPU a fost dotat cu mobilier nou, cu două brancarde speciale radiotransparente şi cu patru paturi noi cu saltele antiescare.

Managerul Spitalului Câmpulung Moldovenesc a mai spus că în spaţiul CPU a fost instalat şi un monitor pe care sunt afişate codurile de prezentare în urgenţe, pachetul de bază minimal de servicii medicale acordat de CAS, precum şi medicii de gardă ai fiecărei zile.

“Suntem bucuroşi că am finalizat acest proiect de modernizare a Compartimentului de Primiri Urgenţe, care este poarta de intrare în spital, şi vrem să asigurăm condiţii adecvate realizării unui act medical de calitate” a subliniat medicul Cătălin Săndulescu.

El a arătat că în cursul zilei de luni, la ora 12, va avea loc inaugurarea CPU din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc şi va fi oficiată o slujbă de sfinţire a spaţiului proaspăt modernizat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI