Minerii de la Exploatarea de Uraniu de la Crucea au declanşat o grevă spontană

Minerii de la Exploatarea de Uraniu de la Crucea au intrat de ieri în grevă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două luni.

Minerii din schimbul I s-au adunat în curtea sediului administrativ, solicitând plata drepturilor salariale, ameninţând că altfel nu vor continua activitatea.

Potrivit unor surse sindicale, minerii vor continua acţiunea protestatară şi în cursul zilei de astăzi, iar dacă situaţia nu se va reglementa ei intenţionează să se deplaseze la Bucureşti, pentru a picheta Ministerul Energiei şi Guvernul.

Minerii de la Exploatarea de Uraniu de la Crucea sunt nemulţumiţi şi de modul în care activitatea este tratată de directorul general al Companiei Naţionale a Uraniului şi considerând că el ar trebui să demisioneze pentru că a adus societatea în această situaţie.

Exploatarea de Uraniu de la Crucea, pe lângă faptul că nu şi-a achitat obligaţiile salariale, mai are datorii către furnizori de circa 3,5 milioane lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: