La AMR, vorbind în numele primarilor din judeţele Moldovei

Ion Lungu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că e nevoie de finanţarea autostrăzii A 8

> Preşedintele a răspuns că sprijină acest proiect

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a vorbit, ieri, în cadrul şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), la care a participat şi preşedintele României, Klaus Iohannis, în numele primarilor din judeţele Moldovei, despre necesitatea finanţării autostrăzii A8, Ungheni – Iaşi – Tg. Mureş.

Ion Lungu a spus că a fost mandatat să vorbească din partea primarilor din Moldova despre asigurarea finanţării autostrăzii Iaşi – Tg.Mureş.

„Am arătat că noi, primarii din Moldova, suntem discriminaţi, condamnaţi la subdezvoltare, dacă acest proiect nu va fi realizat” a spus primarul.

El a arătat că preşedintele Klaus Iohannis este total de acord cu acest proiect şi sprijină realizarea lui.

„Veniturile proprii ale localităţilor noastre pot creşte numai cu crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investiţii; aceste lucruri şi creşterea nivelului de trai în oraşele noastre, sunt condiţionate de realizarea autostrăzii” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: