Atletism

Micii sportivi de la CSM Suceava s-au simţit foarte bine la prima ediţie a Cupei Cetăţii Neamţului

La finele săptămânii trecute, la Piatra Neamţ, a avut loc prima ediţie a Cupei Cetăţii Neamţului la atletism. Micii sportivi de la CSM Suceava, sportivi pregătiţi de antrenorul Silviu Casandra, s-au simţit foarte bine la această competiţie, reuşind urce pe podiumul de premiere la aproape fiecare categorie de vârstă.

La categoria junioare II, unde s-a alergat pe distanţa de 2.000 de metri, pe locul I s-a clasat Roxana Ghiuţă, de la CSM Suceava, colega sa de club, Alexandra Ţui situându-se pe locul al III-lea.

La junioare III, Betrice Tocariu s-a clasat pe locul al II-lea după cei 1.600 de metri parcurşi în cursă.

CSM Suceava a obţinut primele două poziţii ale clasamentului final la categoria copile I prin Irina Ilaşcu şi, respectiv, Delia Ocheană. La categoria copii III Fabian Stanciuc s-a clasat a treilea, iar la cateoria copile III, Raisa Casandra s-a situat pe poziţia a II-a. De menţionat faptul că principalul organizator al primei ediţii a Cupei Cetăţii Neamţului a fost fostul campion al CSM Suceava, Cătălin Şuhani, acum profesor la Piatra Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: