Licitaţia pentru desemnarea constructorului şi proiectantului noului pod peste râul Suceava, săptămâna viitoare

> Termenul de realizare a investiţiei este de 16 luni

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că licitaţia pentru noul pod peste râul Suceava se va desfăşura în data de 31 octombrie.

„Este o licitaţie pe care o aştept cu sufletul la gură, să o putem adjudeca, astfel încât să o putem bugeta pe bugetul Primăriei în prima fază şi să încercăm la PNLD la capitolul poduri” a spus primarul.

El a apreciat că ar fi extraordinar dacă s-ar putea începe lucrările în acest an.

Primarul a spus că valoarea investiţiei este de circa 1,2 milioane de euro.

Podul se va realiza într-o secţiune a râului Suceava aflată la 310 m aval de ecluza existentă şi la 65 m aval de confluenţa râului Suceava cu pârâul Cetăţii. Amplasamentul este situat în intravilanul municipiului Suceava. Podul (inclusiv rampele de acces) va ocupa o suprafaţă de 2038 mp aflată în proprietate publică. Lungimea totală a podului va fi de 104,4 metri, lăţimea de 11,20 metri, din care partea carosabilă va fi de 7,80 metri, cele două trotuare vor fi de 1,50 metri fiecare, iar lisa parapetului va fi de 0,20 metri.

Termenul de realizare a investiţiei este de 16 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: