Viceprimarul Lucian Harşovschi, după discuţii cu firma care reabilitează strada Curtea Domnească: 

Am stabilit să reabilităm toată zona, respectiv străzile Dimitrie Onciu, Plăieşilor şi Meseriaşilor

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, vineri, că întreaga zonă din apropierea străzii Curtea Domnească urmează să fie reabilitată.

El a spus că a discutat cu constructorii care lucrează pe str. Curtea Domnească şi că s-a stabilit suplimentarea forţei de muncă pentru a termina lucrarea şi să se profite astfel de vremea bună.

„Astăzi se va finaliza stratul suport, deja se montează bordurile şi se vor ridica capacele de canal şi geigerele, pentru ca apoi să se poată turna stratul final de uzură” a declarat viceprimarul.

El a menţionat că, în condiţiile în care utilajele sunt în apropiere, s-a stabilit reabilitarea întregii zone. Astfel, se vor reface trotuarele şi căile rutiere de pe str. Dimitrie Onciu, inclusiv parcarea din spatele Of. Poştal 1, str. Plăieşilor, str. Meseriaşilor, inclusiv zona parcului.

El a mai anunţat că se va reabilita parcarea de pe str. Horea, Cloşca şi Crişan şi că se fac deja pregătirile pentru turnarea stratului de uzură.

„Chiar dacă vremea va fi bună, lucrările sunt destul de ample; ceea ce nu se va face anul acesta vom finaliza în primăvară”, a precizat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: