Studenţii USV, încurajaţi de primarul Ion Lungu să propună proiecte pentru o administrare inteligentă a oraşului

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat, luni, 1 octombrie a.c., la festivitatea de deschidere a noului an universitar de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, ocazie cu care a transmis un mesaj studenţilor şi profesorilor.

„Am încurajat studenţii să vină cu proiecte pentru o administrare inteligentă a oraşului, primăria asigurând cofinanţarea acestor proiecte” a spus Ion Lungu.

Primarul a subliniat în cadrul discursului său buna colaborare dintre municipalitate şi universitate pe trei paliere, respectiv administrativ – în mod special cu Facultatea de Drept şi Administraţie Publică; sportiv – prin finanţarea echipei de handbal masculin a universităţii; cultural – prin ansamblul folcloric „Arcanul”, care primeşte finanţări de la municipalitate.

Edilul-şef le-a urat tuturor mult succes în noul an universitar, iar tinerilor le-a transmis să se bucure de cea mai frumoasă etapă a vieţii, studenţia. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: