Victoria Longher, deputatul Uniunii Polonezilor din România:

„Familia este sacră”

Deputatul Uniunii Polonezilor din România, Victoria Longher, susține inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie la referendumul din 6 – 7 octombrie a.c.

„Consider că familia este sacră, este celula vieții pe pământ, şi cel dintâi așezământ între Dumnezeu şi om. Ea este cea care are puterea de a influența și modela persoana umană,  fiind prima școală a copilului. Astfel, familia îi dă copilului primele informații despre lumea înconjurătoare, primele norme şi reguli de conduită, dar și mediul propice necesar satisfacerii trebuințelor și dorințelor sale.

De aceea, familia are un rol foarte important în conturarea personalității, ținând cont de faptul că educația oferită de familie reprezintă factorul principal în dezvoltarea copilului.

Este datoria statului să recunoască, să apere și să păstreze mereu ordinea firească și familia formată din bărbat și femeie, celula de bază a societății. De aceea susțin și sunt în favoarea tuturor inițiativelor care vin în sprijinul familiei binecuvântate de Dumnezeu, prin care se asigură viitorul României!” (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: