Lupte greco-romane

Medalie de argint pentru CSM Suceava la Campionatul Național de seniori pe echipe

Aradul a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute finala Campionatului Național de lupte greco-romane pe echipe. Sucevenii au dovedit și cu această ocazie că au resurse nu numai la nivel de copii și juniori, dar și la seniori reușind să urce pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere.

Echipa CSM Suceava care a realizat această performanță deosebită a fost formată din: Marian Hangaleț, Marius Blîndu, Tudor Ursache, Iulian Șopîrlă, Mihai Căldăraru, Adrian Agachi, Răzvan Mihalache, Mihai Corbu, Teodor Chira, Ion Marian și Traian Andrei. Sportivii suceveni sunt pregătiți la clubul sucevean de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru.

Conducerea tehnică a echipei sucevene mulțumește Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul constant acordat și le este recunoscătoare tuturor celor care au ajutat, cât au putut, luptele sucevene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: