De ieri, Oktoberfest se desfăşoară în Est, la Gura Humorului

Oraşul Gura Humorului găzduieşte, începând de ieri şi până duminică, prima ediţie a festivalului Oktoberfest în Est, eveniment ce a debutat cu o paradă la care au participat câteva sute de persoane, peste 20 de caleşti, care alegorice, patru fanfare, maşini de epocă şi motociclişti. De asemenea, la paradă au mai participat 150 de profesori de sport, o fanfară ţărănească, o trăsură a florarilor, reprezentanţi ai minorităţilor naţionale, respectiv polonezi din Poiana Micului şi ucraineni din zona Siret, iar la final autocarul oficial Oktoberfest.

La deschiderea oficială a evenimentului au fost prezenţi primari din judeţ, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul Mirela Adomnicăi.

Potrivit primarului Marius Ursaciuc, pe tot parcursul festivalului atmosfera va fi întreţinută de concerte de muzică bavareză, susţinute de trupe germane, dar şi locale, printre care Rekord, Axiome (din Gura Humorului) şi Odyssey. Festivalul va cuprinde concursul Miss Oktoberfest. Marele premiu oferit de Bermas Suceava va consta în atâta bere cât poate căra întregul grup al domnişoarei care va câştiga concursul de frumuseţe.

Pe 23 septembrie va fi desemnat „Regele Oktoberfest”, marele premiu al concursului constând în greutatea în bere a celui care va ieşi câştigător.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: