Drumul judeţean Frasin – Broşteni, temporar blocat

Drumul judeţean Frasin – Broşteni, blocat, sâmbătă, în urma unei alunecări de teren, a fost deblocat, a anunţat, ieri, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Drumul Frasin – Broşteni a fost blocat, sâmbătă dimineaţa, la ieşirea din Holda spre Broşteni, în urma unei alunecări masive de pietre de pe versant. Când au sosit utilajele de intervenţie s-a mai produs o alunecare, ce a dus la blocarea totală a drumului…

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că s-a lucrat de sâmbătă, inclusiv noaptea, pentru deblocarea drumului. Ieri se putea deja circula, iar pe o porţiune de 200 de metri, pe un singur fir, alternativ, semaforizat.

Flutur a spus că de astăzi se va lucra în continuare în zonă, pentru că este o cantitate foarte mare de material care trebuie degajat, fiind necesară consolidarea versantului şi eliberarea perimetrului pentru a se circula în ambele sensuri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: