Zilele Sucevei, sărbătorite în perioada 22-24 iunie, cu alocare financiară de 200.000 de lei

 > Din bugetul local se alocă suma de 150.000 de lei, la fel ca anul trecut, Iulius Mall asigurând o susţinere de încă 50.000 de lei

 În 2018, manifestările sub egida Zilelor Sucevei se vor desfăşura în intervalul 22-24 iunie. Evenimentele se vor derula pe durata a 3 zile, în parcarea Iulius Mall, care, pe lângă punerea la dispoziţie a suprafeţei respective, va acorda, în urma asocierii cu autorităţile municipale, la fel ca şi în anii anteriori, inclusiv o susţinere financiară de 50.000 de lei. De la bugetul municipiului Suceava va fi disponibilizată, potrivit hotărârii Consiliului Local, suma de 150.000 de lei, una similară celei asigurate şi în anul precedent. Conţinutul şi desfăşurătorul programului dedicat Zilelor Sucevei încă nu au fost stabilite, însă acestea includ, printre altele, celebrarea cuplurilor de aur ale urbei, decernarea diplomelor de cetăţeni de onoare ai municipiului, întreceri sportive, spectacole de muzică populară şi spectacole de muzică uşoară. „Lucrăm la programul Zilelor Sucevei, însă acesta nu este finalizat, pentru că mai aşteptăm o serie de confirmări, în special pentru spectacolul de muzică uşoară. Când îl vom avea finalizat îl vom lansa în spaţiul public”, a declarat Ion Lungu, primarul reşedinţei de judeţ. În anul 2016, manifestările au fost ţinute în parcarea aceluiaşi supermarket din Lunca Sucevei, din vistieria municipală a fost cheltuită suma de 100.000 de lei. De remarcat este că, în luna mai a anului respectiv, proiectul de hotărâre privind sărbătorirea Zilelor municipiului nu a mai fost pus pe ordinea de zi a şedinţei deliberativului, întrucât urmau alegerile locale de pe 5 iunie, iar corect era ca pregătirea manifestărilor tradiţionale să fie lăsată pe seama autorităţilor rezultate în urma exprimării sucevenilor la urne. Întrucât sorţii au fost încă o dată de partea sa, Ion Lungu, în calitate de câştigător al celui de al patrulea mandat, a asigurat continuitatea manifestărilor, la acea vreme evenimentele fiind derulate în intervalul 24-26 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: