Declaraţie de Unire la Putna

Joi, 22 martie, începând cu ora 12, la Mănăstirea Putna va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Comunei Putna, pentru adoptarea unei Declaraţii de Unire, în semn de solidaritate cu românii din stânga şi din dreapta Prutului care doresc reîntregirea Ţării şi a neamului românesc. (M.P.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Cât de INCONȘTIENȚI sunteți! UNIRE?!? A Moldovei cu ce? Cu o Românie batjocorită de UE și de Masonerie? Țara asta e ca un bolnav de sifilis pe toate planurile: duhovnicesc, intelectual și cetățenesc! Și vrem, în mândria noastră ieftină și epigonică, să ne unim cu Moldova! Bravură de 2 bani! Ce va urma? Va fi distrusă și Moldova, cu tot ce a mai rămas sfânt și demn în ea! Biserica e infectată. Învățământul e distrus. Morala e supusă pornografiei. Cultura e roaba manelelor! Ăsta e sifilisul pe care vor unii „patrioți” să l transmită și în Moldova! Vai vouă!!! Vai nouă! Doar din prostie și din mândrie se mai poate dori unirea acum! Oare nu vi e milă de țara asta? Oare nu vi e milă de ceea ce va urma cu o Moldovă în ghearele UE? Vor pleca și de acolo milioane de oameni să robească pe aiurea! Va fi distrus învățământul! Valorile vor fi călcate sub copite! Pământul îl vor lua străinii! ASTA VREA PUTNA???????

  2. Paraschiv says:

    Spune, frate Marius, la ce valori te referi: la cele reale sau la cele imaginare? Spu-ne ne şi nouă ce ştii despre învăţământul de lăudat din Republica Moldova. Bravură de 0.001 bani. Zi şi mata nişte valori aici 1,2,3. Pe urmă poate te înţeleg.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: