Un botoşănean este cercetat pentru tăierea ilegală şi furtul a opt arbori de pe raza OS Broşteni

Un botoşănean de 67 de ani, care locuieşte în oraşul Broşteni, judeţul Suceava, este cercetat penal pentru tăierea ilegală şi furtul a opt arbori de pe raza Cantonului Silvic Cărbunari, Ocolul Silvic Broşteni.

Poliţia din localitate s-a sesizat asupra faptei în data de 13 martie, împreună cu silvicultorii constatând ulterior că volumul de masă lemnoasă sustrasă din fondul forestier de stat este de aproape 17 mc, în valoare de circa 7.500 de lei.

În urma acţiunilor operative desfăşurate, autorul faptei a fost repede identificat şi confruntat cu ilegalităţile atribuite lui în dosarul penal deschis de autorităţi. Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: