Primarul Sucevei susţine că centrul de permanenţă din Burdujeni ar putea fi amenajat în decurs de o lună

> Ion Lungu sugerează ca un alt centru să fie amenajat în spaţii din clădirea Centrului de Transfuzie Sanguină

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că în circa o lună ar putea fi amenajat centrul de permanenţă din cartierul Burdujeni.

„Eu spun că un termen rezonabil este o lună” a arătat Lungu în conferinţa săptămânală de presă, menţionând că aşteaptă să primească o listă de dotări necesare din partea DSP Suceava.

El a menţionat că, dacă până la şedinţa Consiliului Local din 29 martie va intra în posesia listei cu dotările necesare, va putea supune votului consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care să se aloce fonduri pentru aceste achiziţii.

Lungu a sugerat directorului DSP Suceava să folosească spaţii din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină pentru a amenaja un alt centru de permanenţă. „Acolo cred că este spaţiu. Am să-i sugerez doamnei director să facem nişte demersuri ca acolo, la Centrul de Transfuzii, într-o parte din acea clădire, să putem amenaja un centru de permanenţă” a spus Ion Lungu.

Managerul SJU Suceava i-a promis primarului că, pentru un centru de permanenţă în zona centrală, va putea pune la dispoziţie un container în curtea spitalului. „Eu zic că şi Centrul de Transfuzii trebuie luat în calcul” a menţionat Lungu. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: