Judeţul Suceava promovează „Paştele în Bucovina” la Târgul de Turism al României

 > Totodată, sunt promovate obiectivele şi atracţiile turistice din zonă

Târgul de Turism al României, care se desfăşoară până duminică la Bucureşti, s-a deschis, ieri, în prezenţa ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, care şi-a propus ca turismul să contribuie foarte mult la PIB-ul României şi să devină principalul motor al economiei româneşti.

El a anunţat că îşi propune adoptarea unei legi a turismului care să reglementeze domeniul, dar şi a unei strategii în turism, elaborate împreună cu experţi ai Băncii Mondiale.

Ministrul a spus că îşi propune specializarea de forţă de muncă în turism, arătând că există un deficit de 40% al forţei de muncă în turism, şi că a fost încheiat un protocol cu Portugalia pentru a instrui forţa de muncă.

El a spus că România este deficitară în promovarea externă în domeniul turismului şi doreşte să revigoreze promovarea turismului.

Consiliul Judeţean Suceava participă la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României 2018 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO Bucureşti în pavilionul B1 stand 71, având ca temă centrală „Paştele în Bucovina”.

În spaţiul expoziţional, amenajat pentru promovarea obiectivelor şi atracţiilor turistice din judeţ, inclusiv a staţiunilor turistice şi a Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava, este prezent şi un meşter popular, care va oferi publicului vizitator demonstraţii de încondeiat ouă.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României înregistrează prezenţa a 250 de firme de profil din 14 ţări (Austria, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Federaţia Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia şi Ungaria), respectiv agenţii de turism tour-operatoare şi detailiste, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, organizaţii de promovare a turismului din străinătate, reprezentanţii presei din domeniu şi generaliste, bloggeri şi scriitori de turism. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: