Un grup civic vrea să afle impactul pe care depozitul ecologic din Pasul Mestecăniş îl va avea asupra locuitorilor zonei

Un grup de tineri a lansat o campanie de colectare de opinii privind depozitul de deşeuri care a fost construit în Pasul Mestecăniş, intenţionând să obţină informaţii despre impactul pe care această investiţie îl are în zonă.

Grupul de iniţiativă civică Bucovina, din care face parte şi consilierul local de Câmpulung Moldovenesc Gheorghe Sologiuc, susţine că doreşte să obţină aceste date în scopul informării cu privire la proiectele următoare privind groapa de gunoi şi publicării rezultatelor într-o campanie de informare.

Într-un mesaj transmis News Bucovina de un reprezentant al mişcării, Ştefan Costin Ignat, se menţionează că grupul de tineri activişti s-a ocupat şi de construcţia coşurilor de gunoi din parcurile Mihai Eminescu şi Ion Creangă din Câmpulung Moldovenesc.

El a menţionat că grupul civic a fost creat luni, pe o reţea de socializare.

Iniţiatorii arată că demersurile au ca scop obţinerea între 5000 şi 10000 de opinii, până la sfârşitul lunii martie, privind depozitul ecologic de deşeuri din Pasul Mestecăniş.

Potrivit lor, pe lângă sondajul online, vor fi colectate informaţii şi pe stradă, în şcoli, licee, universităţi, la piaţă sau în localuri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: