În zilele libere, inclusiv noaptea

Servicii medicale la domiciliu, de la furnizorii specializaţi înscrişi în lista CAS Suceava

DSP Suceava a anunţat, ieri, printr-un comunicat de presă, că, în urma discuţiilor avute în cursul zilei cu furnizorii de servicii de îngrijiri la domiciliu şi cu reprezentanţii celor două servicii private de ambulanţă din Suceava, aceştia asigură efectuarea unor acte medicale de bază (tratamente injectabile i.m., i.v., perfuzii, pansamente etc.) la domiciliul pacienţilor.

Aceste servicii sunt acordate contra cost, permanent, inclusiv noaptea, duminica şi în timpul sărbătorilor legale. O parte din furnizori este în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, lista acestora fiind publicată pe site-ul acesteia, se arată în comunicat.

„Recomandăm pacienţilor să acceseze aceste servicii astfel încât să fie evitate situaţiile neplăcute de întrerupere a tratamentului prescris de medic. Menţionăm că serviciile din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, cât şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava nu au obligaţia legală de a efectua aceste tratamente recomandate de alţi medici” notează DSP Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: